Skip to content

Res gratis till Texas med Spitfire’s

februari 26, 2010

När vi arbetar på Spitfire’s lyssnar vi mycket på radio, och det är inte P3 som skvalar här. Vi tar in hela världen via Internet-radio. Det hela började för många år sedan när vi satt och petade med designen på olika mp3-appliaktioner och på något sätt hittade till Texas och KNES 99.1 »Texas best kept secret«.

Att lyssna på Buzz Russell och hans kamrater när de gör lokalradio i Fairfield i Texas är faktiskt att resa. Du får följa med runt i Fairfield när folk ringer in till dagens Trading Post (radannonser på radio) och vill sälja hundvalpar, begagnade gräsklippare och motorsågar. Dagens måltider i traktens skolor får du också dig till livs (den förste som hör att de serverar något annat än tacos, pizza och hamburgare i någon skola vinner en lunch med redaktionen). Absoluta höjdpunkter under sändningarna är reklaminlagen för lokala företag, de får svenska reklamradioinslag att framstå som Nobelpriskandidater.

Ja, vi älskar Texas 99, och antagligen allra mest för att de spelar middle-of-the-road country som är svår att hitta någon annanstans.

Du kan ta emot Texas 99.1 via iTunes http://listen.texas99.com:8000/
Stolta Mac-användare kan också lyssna via SnowTape på http://www.radiourl.com/dvV

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: